Είμαστε ταξιδιώτες και όχι τουρίστες, παρακινημένοι από την έντονη επιθυμία για ταξίδια, εξερεύνηση νέων τόπων και επαφή με νέους ανθρώπους και κουλτούρες. Μας αρέσει να ταξιδεύουμε όποιο κι αν είναι το μέσο: αεροπλάνο, αυτοκίνητο, τρένο, ποδήλατο, μηχανή, πόδια… Είμαστε λάτρεις της φύσης και της περιπέτειας και συχνά οι εξορμήσεις μας συνδυάζονται με πεζοπορικές ή ορειβατικές διαδρομές.

Συνήθως ταξιδεύουμε με λίγες αποσκευές και οργανώνουμε τα ταξίδια μας μόνοι μας, αρκετό καιρό πριν την αναχώρησή μας. Αυτό βέβαια σημαίνει πολλή δουλειά και μελέτη! Με αυτόν τον τρόπο όμως εξοικονομούμε πολλά χρήματα και προσαρμόζουμε τα ταξίδια μας στις δικές μας απαιτήσεις και στο δικό μας πρόγραμμα.

Σημαντικό κομμάτι των αποσκευών μας είναι ο εξοπλισμός στον οποίο έχουμε επενδύσει για την καταγραφή των εμπειριών μας. Ξεκινήσαμε με μια απλή φωτογραφική μηχανή που σύντομα αντικαταστάθηκε από μια πολύ πιο αξιόπιστη, αργότερα προσθέσαμε μια action camera, ένα gimbal, ένα drone και όσο η τεχνολογία εξελίσσεται και το επιτρέπουν τα οικονομικά μας, θα αναβαθμίζουμε τα πολύτιμα αυτά εργαλεία που μας επιτρέπουν να κρατάμε τα ταξίδια μας ζωντανά.